fotografie-de-produs-bucuresti-pentru-firme

Ce înseamnă fotografia de produs?

fotografie de produs, fotograf de produs, bucuresti, fotograf comercial

 

Pretențiile clienților s-au modificat de-a lungul timpului, adaptându-se la evoluția pieței de consum. Dacă acum câțiva ani singurul lucru care conta era ambalajul produsului pe care îl luam direct de pe raft, în zilele noastre, când cumpărăturile online câștigă teren într-un ritm alert în fața shopping-ului clasic, e nevoie de mult mai mult pentru ca un anumit produs sau serviciu să ajungă într-un coș de cumpărături virtual. 

 

Fie că vorbim despre o cameră de hotel, un articol vestimentar, ultimul model de smartwatch sau o pizza cu toate topping-urile noastre preferate, orice produs pe care ne pregătim să îl cumpărăm trebuie să aibă, pe lângă câteva recenzii, și o fotografie. Fotografia de produs este, probabil, cea mai bună prezentare pe care un producător sau un distribuitor o poate face, într-o eră în care prețul cel mai mare se pune pe imagine. Astfel, acest tip de fotografie reprezintă o carte de vizită atât a produsului în sine, cât și a companiei care îl comercializează.

 

Am pregătit pentru tine câteva sfaturi utile atunci când vrei să îți prezinți produsele într-o lumină cât mai bună, care să fie vândute mai bine și să reflecte întocmai calitatea acestora. Iată ce trebuie să știi despre fotografia de produs.

 

Cum se realizează fotografia de produs?

 

După cum probabil știi deja, lumina este cel mai important aspect atunci când vrei să realizezi o fotografie. Asigură-te că ai suficientă lumină în încăperea în care realizezi ședința foto a produselor, de preferat naturală. La fel de esențiale sunt și focalizarea, expunerea și culorile care compun cadrul. Dacă vorbim de un obiect, indicat ar fi să folosești un fundal neutru, în nuanțe sobre. Albul, negrul sau griul sunt variante clasice, cu care mergi la sigur atunci când vine vorba despre prezentarea unui produs. 

 

Îți recomandăm să realizezi mai multe fotografii, din unghiuri diferite ale produsului, astfel încât potențialul client care ar putea fi interesat de acesta să poată observa cu ușurință orice detaliu.  

 

Ținând cont că vei folosi fotografiile pentru o perioadă mai lungă de timp, asigură-te că folosești pentru cadre doar produse fără defecte. Doar mostrele care arată impecabil sunt potrivite pentru acest tip de ședință foto. Nu uita de creativitate, pentru că aceasta va juca rol de semnătură a brandului pe care îl reprezinți. Dacă nu vrei să îți ocupi timpul cu aceste detalii, îți recomandăm să apelezi la serviciile unei echipe de fotografi profesioniști care se va asigura că fotografiile sunt realizate impecabil din punct de vedere tehnic. 

fotografie de mancare, fotografie de produs, fotografie de meniu de restaurant

Cât costă o ședință foto de produse?

 

Știm cât de importantă este afacerea ta și cât preț pui pe produsele pe care vrei să le comercializezi. La fel de pasionați de domeniul în care activăm suntem și noi, așa că îți garantăm servicii foto de calitate, livrate conform termenului pe care îl vom stabili de comun acord. Pentru o ofertă detaliată de preț, te așteptăm să ne scrii, la office@luxury-photo-video.com, sau să ne suni la unul din următoarele numere de telefon: +4 0786 044 044 / +4 0748 132 740. 

Leave a Reply

Contact Telefonic
Testimonials
Doresc mai multe informații

Te putem ajuta cu crearea de conținut video, campaniile de marketing, aparițiile în presă, SEO on și off page, SEM și multe alte servicii utile pentru promovarea companiei tale online.

Audit Gratuit

Prezența firmei tale online

audit
gratuit

Producția video și mai ales digital marketingul este aria noastră de expertiză. Am dezvoltat un funnel unic în lume. Îl denumim neuro video programare, folosește multe elemente psihologice pentru a convinge clientul.