Top 3 metode de promovare online


Cum pot deveni viral? Care sunt cele mai eficiente metode de a-mi face afacerea cunoscută? Ce trebuie să fac pentru a deveni vizibil? Dacă ai un business al tău, cu siguranță te-ai întrebat cel puțin o dată aceste lucruri. Și bine ai făcut! Fără o strategie de marketing, pe care fie o faci tu, fie o lași pe mâna unor specialiști în domeniu, afacerea ta nu are cum să devină cunoscută cât mai multor posibili clienți, drept urmare, veniturile tale nu au cum să crească. Primii bani pe care reușești să îi faci cu serviciile sau produsele care îți poartă semnătura ar trebui investiți în marketing, pentru ca numele firmei tale să ajungă la cât mai mulți oameni. 

Dacă ai devenit conștient de puterea unei strategii de marketing puternică, dar nu știi care ar fi primii pași pe care ai putea să îi faci pentru a-ți crește business-ul, suntem aici să îți prezentăm cele mai bune trei metode de promovare online la care ai putea apela. Iată care sunt acestea!

Fotografia 

Majoritatea oamenilor reacționează la stimulii vizuali din jurul lor, probabil de aceea am ajuns să punem atât de mult preț pe aspectul fizic, și mai puțin pe calitățile persoanelor sau specificațiile produselor pe care ni le dorim. Important este să înțelegi și să-ți asumi faptul că imaginea vinde mai mult decât textul sau decât sunetele care însoțesc prezentarea unor lucruri de care ne simțim atrași. Aplicând asta în favoarea afacerii tale, e bine să știi că una dintre cele mai puternice metode prin care poți ajunge la potențialii tăi clienți o reprezintă fotografia. Imaginează-ți cum ar arăta un site turistic fără imagini ale hotelurilor, pensiunilor sau campingurilor pe care le promovează. Fotografia de produs, fie că vorbim despre un fel de mâncare, un articol de îmbrăcăminte sau o ședință de călărie, va vinde mult mai bine decât un anunț scris care descrie produsele sau serviciile oferite. 

Top 3 metode de promovare online

SEO

Google este cel mai utilizat motor de căutare, ceea ce înseamnă că acolo ar trebui să te regăsești și tu cu numele afacerii tale, printre primele link-uri. O glumă din domeniu spune că doi oameni căutau să ascundă un cadavru, iar unul dintre ei a sugerat cel mai ascuns loc din lume – pagina a doua din Google, acolo unde aproape nimeni nu ajunge niciodată să caute ceva. Asta ar trebui să ne dea tuturor de gândit, nu-i așa?

Revenind la ideea cu SEO (Search Engine Optimization), află cât mai multe despre update-urile Google și despre cum poți ajunge sau rămâne în primele cinci link-uri din pagină sau lasă toată grija asta pe seama unor specialiști în domeniu care vor ști care sunt cele mai bune idei de promovare în acest sens.

promovare-eveniment-concurs-online-marketing
Foto-Video pentru evenimente ecvestre

Social Media

Nu în ultimul rând, podiumul celor mai bune metode de marketing face loc și aplicațiilor de social media, acolo unde fiecare posesor al unui smartphone își petrece aproximativ două ore în fiecare zi. Postările care au grupuri țintă bine stabilite și contentul bogat, adaptat pasiunilor, curiozităților sau problemelor de zi cu zi ale acestora îți vor propulsa afacere în rândul celor mai căutate din mediul online. Totul este să știi cât, dar mai ales când, să alegi să îți promovezi produsele sau serviciile oferite. 

Marketingul rămâne cheia succesului, indiferent de domeniul de activitate pe care îl ai, așa că alege să investești pe o perioadă lungă în promovarea deșteaptă a afacerii tale!

dermopigmentare-promovare-online
Foto video pentru saloane de înfrumusețare – Procedura de micro pigmentare

Ai nevoie de promovare online?

Leave a Reply

Contact Telefonic
Testimonials
Doresc mai multe informații

Te putem ajuta cu crearea de conținut video, campaniile de marketing, aparițiile în presă, SEO on și off page, SEM și multe alte servicii utile pentru promovarea companiei tale online.

Audit Gratuit

Prezența firmei tale online

audit
gratuit

Producția video și mai ales digital marketingul este aria noastră de expertiză. Am dezvoltat un funnel unic în lume. Îl denumim neuro video programare, folosește multe elemente psihologice pentru a convinge clientul.