Leonidas – 15 ani in Romania, Bucuresti, Promovare ciocolata belgiana

Furnizorul oficial de ciocolată al Curţii Regale Belgiene, Leonidas, a sărbătorit primii 15 ani în România, în cadrul unui eveniment de amploare organizat în incinta unui centru important de afaceri din nordul Capitalei.

Aniversarea a fost onorată cu prezenţa Excelenţei Sale, Ambasadorul Belgiei la Bucureşti, Thomas Baekelandt, dar şi a unei importante delegaţii internaţionale Leonidas, precum si preşedinţi de companii, personalităţi publice, bloggeri şi jurnalişti. Evenimentul a fost transmis live pe internet prin intermediul echipei de producţie Luxury Photo Video. În cadrul discursului său, Jolyon M`Bei, omul de afaceri care în urmă cu 15 ani a adus în premieră brandul Leonidas în România, le-a dezvăluit invitaţilor săi începuturile acestui proiect de succes “Am ales brandul Leonidas ca idee de business deoarece am crescut cu ciocolata Leonidas. În anul 2001, mamei i-a venit această frumoasă şi inspirată idee de proiect, mai ales că pe piata din România nu exista o ciocolaterie care să servească produse premium, cu tradiţie şi o diversitate bogată.

Timpul petrecut de la  idee până la servirea primului client nu a fost foarte lung, aproximativ 6 luni. În această perioadă, am cumparat magazinul din strada Doamnei 27, fiind şi astăzi singurul proprietar al unui magazin Leonidas în România pe care l-am amenajat conform standardelor impuse. Pentru a gestiona şi oferi clienţilor experienţa autentică Leonidas, am participat la un stagiu de formare la «casa mamă», în Belgia, moment în care am realizat cu adevarat ce înseamnă ciocolata pentru belgieni şi cât este de dezvoltată cultura lor vis-a-vis de acest produs.

Pentru că Sărbatorile de Iarnă bat la uşă, pregătim o serie de surprize pentru publicul nostru. Noile figurine din ciocolata, aranjamentele speciale pentru Craciun, precum şi sortimentele de praline concepute special pentru acest sezon, Pentru că ştim cât de pretenţioşi sunt românii, în magazinul online, www.leonidas-online.ro am realizat sectiunea “configurator ballotin” ce ii permite utilizatorului o flexibilitate extinsa, acesta avand posibilitatea de a alege pralină cu pralină, exact ca in magazin. Din experienta dobandita in cei 15 ani, am constatat ca Leonidas reprezinta o sursa de inspiratie pentru cadouri, oferind o diversitate foarte mare de praline si ambalaje elegante, dar si de alte produse complementare : sampanie cu foita de aur, vinuri frantuzesti, cafea, foie gras, macaroons, etc.

Nu in ultimul rand, incercam sa actionam in beneficiul societatii din care facem parte. Acest lucru se intampla atat in mod pasiv, evitand implicarea in actiuni daunatoare pentru mediu si oameni, cat si activ, oferind sprijin, bucurii, ciocolata si ganduri bune catre diferite cauze sociale”, a arătat Jolyon Leonidas.

 

Printre partenerii evenimentului “Leonidas 15 ani” s-au aflat parfumeriile Douglas România, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmbureşti, Auto Schunn România, Cacharel Romînia sau Neby Fitness. Printre personalităţile publice s-au remarcat Mihai Albu, Dana Săvuică, bloggerii Ovidiu Munteanu, Alina Vlad, Ileana Voicu Ghinea şi Andra Iliaş, Alina Almăşan (Rowe). Magicianul Verdini şi violonista Graţiela Marineaţă au susţinut momente artistice de excepţie.

Leave a Reply

Contact Telefonic
Testimonials
Doresc mai multe informații

Te putem ajuta cu crearea de conținut video, campaniile de marketing, aparițiile în presă, SEO on și off page, SEM și multe alte servicii utile pentru promovarea companiei tale online.

Audit Gratuit

Prezența firmei tale online

audit
gratuit

Producția video și mai ales digital marketingul este aria noastră de expertiză. Am dezvoltat un funnel unic în lume. Îl denumim neuro video programare, folosește multe elemente psihologice pentru a convinge clientul.